Reducere de -10% ✅ la Toate Produsele - Reducere valabila pana in data de 19-05-2024 | Ora 21:00

Rochițe elegante  tot ce trebuie să știi despre ele

Rochițe elegante  tot ce trebuie să știi despre ele

 

Rochii elegante în funcție de eveniment și de momentul zilei


O rochie eleganta este o piesă vestimentară versatilă în garderoba unei femei. Este pur și simplu o rochie destinată a fi purtată în timpul unui eveniment, adică nu o rochie de cocktail sau o rochie de seară, care sunt destinate evenimentelor elegante de seară. Rochiile elegante sunt alegeri vestimentare excelente pentru multe ocazii și pot fi îmbrăcate sau nu, în funcție de eveniment și de momentul zilei.
Rochiile nu au de obicei prea multă structură, dar oferă o anumită acoperire în față și în spate. Mânecile pot varia de la lungime completă la ¾ dar există și modele fără mâneci. Cel mai important, rochiile trebuie să fie confortabile - ne dorim să le porți des!


                                  Primul indiciu al unei rochii
elegante este lungimea. Cel mai adesea,  au o lungime aproximativă până la genunchi; pot fi mai scurte sau mai lungi dar lungimea până la genunchi este o lungime versatilă care arată bine cu pantofi cu toc, cu sandale sau chiar cizme. Ele pot fi fără mâneci sau fără bretele sau pot avea mâneci, care sunt fără mâneci sau fără bretele sunt de obicei puțin mai elegante decât cele cu mâneci care acoperă umerii. Aceste rochite elegante pot fi confecționate din orice tip de material vestimentar și se găsesc în mai multe variante.

În general, acest tip de rochie este una care poate fi purtată la locul de muncă. O rochie pentru locul de muncă va avea mâneci și va avea un aspect profesional. De obicei, va fi purtată cu pantofi cu toc, tocurile sunt, bineînțeles, adecvate și pentru locul de muncă. Aceste rochii pot fi purtate și în weekend; unele sunt confecționate din bumbac moale și confortabil și sunt deosebit de plăcute de purtat atunci când ai multe de rezolvat în zilele călduroase de vară.

Pentru o nuntă de dimineață sau de după-amiază se poate purta un tip de rochie eleganta. Această rochie ar putea fi concepută într-o lungime ușor mai lungă, cunoscută sub numele de lungimea ceaiului, ceea ce înseamnă că aceasta cade între genunchi și glezne. În acest caz, rochia poate avea sau nu mâneci. Bineînțeles, unele rochii de zi sunt mai scurte și pot ajunge deasupra genunchiului. Este în totalitate o chestiune de preferință personală, precum și de adecvarea lungimii în raport cu locul în care va fi purtată rochia.
Există multe moduri de a face dintr-o rochie eleganta o piesă de îmbrăcăminte versatilă, care poate fi purtată de dimineața până seara. De exemplu, dacă se dorește să se poarte acest tip de rochie la serviciu, ea poate fi purtată cu pantofi joși și un cardigan și câteva accesorii simple. Pentru a merge direct de la serviciu la o cină elegantă, poate fi necesar doar să se asorteze niște tocuri, să se dea jos cardiganul și să se adauge niște accesorii mai mari sau un machiaj mai sofisticat.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!